De bakkerij
Het Bankethuis bereidt elke dag verse banketproducten voor bakkerijen. Van halffabrikaten tot ready to eat producten. Op grote en kleinere schaal. Er is veel mogelijk qua vormen, smaken, kleuren en vullingen door hoe wij georganiseerd zijn. Neem hier een kijkje in onze bakkerij.
Kapsel bakken
Schnitten maken
Over de bakkerij
Het Bankethuis bereidt elke dag verse banketproducten voor bakkerijen. Van halffabrikaten tot ready to eat producten. Op grote en kleinere schaal. Er is veel mogelijk qua vormen, smaken, kleuren en vullingen door hoe wij georganiseerd zijn. Neem hier een kijkje in onze bakkerij.
Kapsel bakken
Schnitten maken
Over de bakkerij
Kapsel bakken
Kapsel is de basisdrager voor een lekker stukje gebak. Bij Het Bankethuis bakken we dagelijks grote platen ambachtelijk kapsel van verse scharreleieren voor een fijne en zachte structuur. Deze worden na afkoelen gesneden in stroken om er diverse maten taarten en schnitten van te maken.
Schnitten maken
Met onze diepgevroren halffabricaten schnitten en taarten gemaakt in verschillende formaten kan de bakker zelf zijn persoonlijke draai geven aan de lekkerste banketproducten. Wij bereiden de basis en u geeft de finishing touch!